Basında Biz

Milli tarım ürünleri tanıtılıyor

Milli tarım ürünleri tanıtılıyor

Dünyanın en büyük örtüaltı (seracılıktarım sektörü fuarı Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları FuarıAntalya‘da kapılarını açtı.

130’dan fazla ülkeden 90 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi beklenen Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, 30 Kasım’a kadar Antalya Expo Center’da misafirlerini ağırlayacak.

Fuara Kahramanmaraş’tan katılan TETA Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Bozok ise yerli tohum üretimi alanındaki çalışmaları artırdıklarını söyledi.

Growtech Fuarı’nın yurt içi ve dışı tanıtım için önemli bir platform haline geldiğini vurgulayan Bozok, şunları kaydetti:

“Ürettiğimiz yerli ve milli tohumları ön plana çıkararak duyurmak için buradayız. Biz firma olarak 2007’de kurulduk ve şu anda tarımsal araştırma şirketi olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Önceki senelerden yabancı ülkelerden çalıştığımız firmalar vardı. Genellikle Arap ülkelerinde, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye, İran ve Irak’ta çalıştığımız firmalar var. Bu sene bağlantılarımızı artırmayı hedefliyoruz.”

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/dunyanin-en-buyuk-seracilik-fuari-antalyada-basladi/1657107